Afspraak maken

Update: Maandag 23 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Voor kappers, schoonheidsspecialisten en andere in zogenoemde contactberoepen op het gebied van uiterlijke verzorging geldt tot 6 april dat zij helaas hun vak niet meer mogen uitoefenen. Daar vallen Pedicures ook onder. Wij zijn tot 6 april gesloten voor pedicure en manicure behandelingen. Alle klanten met een afspraak worden op de hoogte gebracht.

De consulten als voedingscoach zoals o.a PowerSlim gaan we online voortzetten met daarbij een gratis levering van de producten. Alle klanten worden op de hoogte gebracht.

Voor het maken van een afspraak voor PowerSlim stuur een bericht naar info@carewormerveer.nl  wij nemen zo snel mogelijk contact op. 

 
Maak hier uw afspraak bij Sylvia of Anniek.

Werkdagen Sylvia: maandag-avond, woensdag en donderdag
Werkdagen Anniek: maandag avond, dinsdag, woensdag en vrijdag

Duo behandelingen kunnen op de woensdag en maandagavond worden ingeboekt, graag dit even met ons opnemen via mail of telefoon in verband met het sluiten van de agenda.

Mocht de datum of het tijdstip er niet meer tussen staan neem dan telefonisch contact [ 075-6171037 ] met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn, dit kan uiteraard ook via de mail.

LET OP: Carewormerveer maakt gebruik van een nieuw online afspraken agenda. De oude inlognaam/ wachtwoord komt te vervallen. Een aantal klanten hebben vanuit Care Wormerveer al een mail ontvangen met een inlognaam en wachtwoord deze kunnen vanaf nu gebruikt worden. Mocht je deze niet hebben ontvangen dan graag een nieuwe inlog maken, alvast bedankt!