Onder begeleiding afvallen

Alles-in-één voeding & fitness software

Verander je leefstijl In je eigen online account!

Wat kan je verwachten de (online) begeleiding?

1
Hoe werkt de online omgeving?
Met Virtuagym’s mobiele app ben je 24/7 verbonden met Care Wormerveer. Waar je ook bent, je staat altijd met ons in contact.  Kun jij de mobiele technologie niet meer wegdenken? Dan is extra begeleiding via online coaching wat voor jou! Voor een medisch voedingsadvies werken we samen met een diëtiste. In overleg bespreken we dan de mogelijkheden voor jou. Ook als je interesse hebt om online gecoacht te worden voor stresscounseling kun je gebruik maken van de app. 

 

 

2
Voedingsbegeleiding
In de online omgeving kunnen wij voor jou een voedingsplan op maat maken, je kunt gebruik maken van een voedingsdagboek die gekoppeld is met een voedingsdatabase met 1.000.000+ producten die ondersteund wordt door de de NEVO-tabel.  Producten of maaltijden ook handig toevoegen met de barcodescan. Je voedingsdagboek synchroniseert met je trainingsschema. Care Wormerveer kan altijd met je mee kijken, adviseren en vragen beantwoorden waar je ook bent!

 

3
Trainingsschema's
In je online omgeving kan je gepersonaliseerde trainingsschema’s toevoegen. Gebruik hiervoor de 3000+ 3D geanimeerde oefeningen. Daarnaast staan er nog ruim 250 standaard schema’s in. Speel je workout af op je mobiel of print het uit. Je workout kan gekoppeld worden aan je voedingsschema hierdoor heb je compleet beeld van je inname en verbruik. Train je thuis of in een sportschool of wil je beginnen met meer te bewegen met deze app kan het allemaal.
4
chat met de coach
Blijf in contact met je coach. Stuur binnen je portal privé berichten naar je coach. Heb je vragen over je voedingsschema, over het gebruik van de portal of andere onderwerpen stuur eenvoudig een bericht naar je coach. Ook kan de coach je tips en trics geven via de chat buiten je persoonlijke coach gesprekken om.

 

 

5
Voortgang & resultaten
In de portal kun je veel resultaten bijhouden zoals je BMI, bloeddruk, spiermassa, gewicht, vetpercentage, centimeters en meer. Na elke sessie kun je deze waardes updaten om in een grafisch overzicht gelijk het verloop van de voortgang te zien. We creëren persoonlijke uitdagingen en doelen voor jou. Elke keer als je een uitdaging voltooid kun je direct een nieuwe aanmaken. Naast individuele uitdagingen kun je ook groepsuitdagingen maken zodat je gezamenlijk die extra stap neemt.

Voordelen online coaching

  • Geen reistijd, wachttijd of vertragingen. Geen reistijd zorgt voor efficiëntere sessies
  • Contact wanneer het je het beste uitkomt, vanuit je eigen vertrouwde omgeving.
  • Een laagdrempelige manier om hulp te vragen.
  • Gecertificeerde coach

Door de online omgeving van Virtuagym samen met online coaching van Care Wormerveer heb je de beste combinatie van voeding, training en persoonlijke coaching beschikbaar op je mobiel. Kies uit heerlijke recepten, volledig inzicht in je voedingsinname en trainingen. Ook online leveren we maatwerk, heb je behoefte aan ondersteuning bij emotie eten, inzicht in ingesleten gewoontes, te veel stress in je dagelijkse leven? Samen met je coach (online) werken aan een gebalanceerde leefstijl! 

Start hier!
Intake gesprek
Met als doel je huidige situatie en wensen te bespreken. Tijdens de intake vul ik een uitgebreide vragenlijst in, hierin komen o.a je eetgewoonten, je leeftstijl, je gezondheid en dieetgeschiedenis te staan.
Voedingsadvies
Tijdens het tweede gesprek geef ik aan de hand van de informatie uit het intake gesprek een voedingsadvies op maat!  Je krijgt toegang tot de Pro app van Care Wormerveer.
Consult
Individuele coaching op maat, 30 minuten. Wil je langer? dan berekenen we 10 euro per 15 minuten extra.

Deskundige aan het woord
<span>, Gewichtsconsulent & Stresscounselor</span>
"Ben je er aan toe om je leefstijl te veranderen maar heb je niet altijd de gelegenheid om naar de praktijk te komen, geen probleem! Bij Care Wormerveer kun je kiezen voor afspraken in de praktijk of via beeldbellen. Daarnaast staat alles altijd beschikbaar op je mobiel, tablet op laptop. Voor ondersteuning, sturing en advies kan ik alles voor je klaar zetten of berichten binnen je eigen online omgeving. We plannen de consulten in via skype, FaceTime of in de praktijk van Care Wormerveer."
- Anniek Bohmer, Gewichtsconsulent & Stresscounselor