PowerSlim Center Wormerveer

Afslanken doen we samen!

Maak kennis met Anniek Böhmer, PowerSlim coach in Wormerveer

Misschien ken jij het ook, je hebt al veel diëten door de jaren geprobeerd, maar het lukt je moeilijk om op gewicht te blijven of zelfs je streefgewicht te bereiken. Ik ga je daarbij helpen. Samen werken we naar je streefgewicht en zorg ik ervoor dat je een gezond voedingspatroon aanleert om langdurig je gewicht te behouden.

Met PowerSlim gewoon lekker blijven koken en gezellig met je gezin mee-eten en tóch afslanken? Op een manier die je makkelijk kunt volhouden? En vind je het fijn om daarbij persoonlijk begeleid te worden? Ik ben er om je te helpen. Anniek Böhmer, jouw PowerSlim coach. Aangenaam!

Het resultaat dat je met PowerSlim gaat bereiken is werkelijk prachtig. PowerSlim is gericht op verlies van vetmassa en behoud van spiermassa. Je slankt er dus heel mooi mee af. 


“Heel fijn aan dit programma is dat je, samen met je gezin, gewoon lekker en gezond kunt ontbijten, lunchen en dineren. Het wekelijkse weegmoment bij mijn coach was mijn stok achter de deur. Maar het was ook altijd gezellig.” Masha Dekens, Wormerveer


Direct afspreken?

Een kosteloos kennismakingsgesprek is de snelste manier om te zien of het klikt!

Bellen is sneller…Je kunt me ook bereiken op 075 6171037

PowerSlim: duidelijke doelen, concrete resultaten

Geen jojo-effect, maar blijvend resultaat. Niet mínder eten, maar anders leren eten. Smakelijk, gezond en gevarieerd. Het PowerSlim programma is een praktische en doelgerichte methode om snel tot een gezondere leefstijl te komen, op basis van eiwitrijke en koolhydraatarme producten van hoge biologische kwaliteit.


PowerSlim: samen naar een goede balans

De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:

  • Het grote aanbod aan producten. Dit maakt gezond eten super makkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.
  • Zes eetmomenten per dag.
  • Mijn persoonlijke hulp en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.
Benieuwd wat voor soort maaltijden je zoal kunt bereiden?

Ontvang vrijblijvend vijf koolhydraatarme recepten per e-mail!

Download


Even voorstellen: Anniek Böhmer, jouw persoonlijke coach

Ik ben Anniek Böhmer, ik werk al jaren in de zorg (als verpleegkundige np, gewichtsconsulent, stresscounselor en in opleiding voor diëtist). Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker (en gezelliger) afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw ideale gewicht. En daarna blijf ik je begeleiden, om je te helpen jouw gewenste gewicht en jouw nieuwe energie ook daadwerkelijk te behouden.

Persoonlijk kennismaken?

Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

of pak gewoon de telefoon en bel 075 6171037.