PowerSlim Coaching

Voordelen van PowerSlim

  • Lekker eten en toch afvallen!
  • Makkelijk in te passen in het dagelijks (gezins)leven
  • Snel realiseren van gewichtsverlies
  • Behoud van spiermassa --> geen jojo-effect
  • Figuurcorrectie, afvallen waar het vroeger niet kon

De ervaren diëtisten van PowerSlim kennen de obstakels van afvallen maar al te goed. Met hun kennis en jarenlange ervaring hebben zij het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding door onze PowerSlim voedingscoach. Na jouw programma later we je natuurlijk niet zomaar los. Zo blijf je nog een jaar lang onder begeleiding zodat je ook leert je nieuwe eetpatroon zelf te kunnen vasthouden. 

Nog een voorwaarde voor succes: het programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. Ook samen eten met het gezin is geen probleem bij het volgen van het PowerSlim programma. 

 
 
Nú is het moment: Go for it!

Afvallen met PowerSlim

Maak snel een afspraak

Wat kan je verwachten tijdens het volgen van het PowerSlim programma?

We vinden het belangrijk dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn vast kunt houden. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding tijdens jouw traject.

  1. Uitgebreid intakegesprek: Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met de PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geeft de PowerSlim voedingscoach je een advies.
  2. Wekelijks consult: Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.
  3. Blijvende coaching: ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat tot een jaar na het bereiken van je doel.