PowerSlim Kosten

3 fases

Het PowerSlim-programma is heel overzichtelijk doordat het is opgedeeld in fases. Na het afronden van de eerste fase, worden de kosten lager.  In de volgende fasen bouw je het aantal PowerSlim producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, Je coach begeleidt je nog een jaar of langer als je dat wilt, zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt.

 

Wat zijn de kosten per voedingsmoment?

Gemiddeld zijn de kosten binnen het PowerSlim-programma € 2,50 per eetmoment. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt. Je voegt alleen nog zelf groente, vlees en vis toe.
De daadwerkelijke kosten voor PowerSlim, bepaal je zelf. Wij stellen samen een plan op waarin het aantal kilo’s dat je wilt afvallen centraal staat.De kosten van de wekelijkse begeleiding zit bij de prijs van de producen inbegrepen.
wil jij weer goed in je vel zitten?

Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en advies.

afspraak maken

 

Starterspakket van PowerSlim

Om je kennis te laten maken met PowerSlim is er een starterspakket beschikbaar.  Je kan dit starterspakket aanschaffen voor € 159,-. Hierin is inbegrepen:

  • Introductiemap met informatie over PowerSlim materialen
  • Voldoende PowerSlim producten voor 8 tot 10 dagen
  • Voldoende supplementen (multivitaminen en mineralen) voor 30 dagen
  • De PowerSlim Shaker
  • Het PowerSlim kookboek met heerlijke recepten  en 14 weekmenu’s, waarmee je lekkere gerechten kunt klaarmaken

Het PowerSlim assortiment bestaat uit meer dan 120 producten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Dat is teveel om allemaal uit te proberen. Daarom is er een Starterspakket samengesteld met 46 favoriete producten van jouw voorgangers. Je kunt dus hiermee zelf ervaren welke producten jij het lekkerst vindt. In het starterspakket zit ook een weekmenu die volledig is afgestemd op de producten van het starterspakket. Doordat je lekker kunt eten en geen honger hebt, is PowerSlim makkelijk vol te houden. Afslanken en lekker eten gaan prima samen! Het resultaat dat je met PowerSlim gaat bereiken is werkelijk prachtig. PowerSlim is gericht op verlies van vetmassa en behoud van spiermassa. Je slankt er dus heel mooi mee af.