Reken af met je vakantiekilo’s!Ik was al jaren te zwaar en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn en de knop ging om!

Door mijn zus kwam ik in aanraking met PowerSlim

Op advies van mijn zus kwam ik aanraking met PowerSlim. Zij had PowerSlim zelf al eerder gevolgd en had goede resultaten. Dat was wat ik ook wilde! Ik zag dat er bij mij in de buurt een PowerSlim center zat en heb diezelfde dag nog contact opgenomen met mijn PowerSlim coach.

Ik werd fitter en kreeg al snel meer energie!

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek kreeg ik uitleg over het PowerSlim programma en leerde ik mijn coach kennen. Het klikte vrijwel direct met mijn coach, dus besloot ik te starten. Vanaf de eerste week was de begeleiding super fijn en ging ik als een speer. Ik voelde mezelf met de week fitter worden en kreeg meer energie. PowerSlim was mede door de lekkere producten en recepten goed vol te houden. Het resultaat mag er wezen want ik ben inmiddels 21 kg afgevallen en zit daarmee zelfs onder mijn streefgewicht. Ik ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt en dat ik de knop heb weten om te zetten. Met dank aan mijn enthousiaste coach die mij heeft voorzien van goede adviezen, tips en complimenten!


Ben jij ook klaar met je vakantie kilo's?

Een kosteloos kennismakingsgesprek is de snelste manier om te zien of het klikt!

    Bellen is sneller…Je kunt me ook bereiken op 075 6171037