Ruimte huur zelfstandig (medisch) pedicure

Wij zijn op zoek naar een (Medisch) pedicure met Ambitie!

Wil jij ook graag samen werken in een team van professionals? Wil je ook doorgroeien als pedicure?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Care Wormerveer is een warm en modern centrum gericht op feet, body and mind. De praktijk ligt op een A-locatie in Wormerveer, begane grond. Goed bereikbaar met parkeergelegenheid voor de deur.

Als zelfstandig professional kun je op een betaalbare manier je eigen klantenkring opbouwen in een fijne omgeving samen met andere specialisten. Samenwerking wordt erg op prijs gesteld.

De mooie lichte praktijk beschikt over meerdere behandelkamers en wordt ook gebruikt door andere specialisten o.a Medisch pedicure. De ruimte is 4×5 en zeer licht. Er staan 2 volledig elektrische pedicure stoelen in en 2 werktafels met pedicure motor. Daarnaast is er ook een manicure tafel. Wil je als pedicure ook andere werkzaamheden combineren zoals bijv. manicure en massages. Dat is geen probleem! Eigen openingstijden ( overdag, avond en weekend) zijn mogelijk in overleg met collega’s.

In de praktijk kun je gebruik maken van:

  • koffiemachine, keuken, wasmachine en sanitaire voorzieningen
  • balie, telefoon en pin apparaat
  • wachtruimte
  • meubilering en sfeervolle werkomgeving

Inbegrepen in de huurprijs is wifi, wasmachine, gas, water en licht.

Prijs in overleg. Minimaal 2 dagen per week.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur gerust een mail naar info@carewormerveer.nl